Arctic Places Senja Summer Tours

Bli med oss ​​på Senja med sommerkajakkturer

Villmarken er rett rundt hjørnet! Ta en nærmere titt på den norske kystlinjen med sine vakre sommerøyer mens du kajakker gjennom arktiske farvann. Utforsk den sørlige delen av Senja sine småøyer. Opplev noe av det beste den norske kystlinjen har å by på av fjorder, øyer og fjell. Under turen vil vi finne det beste stedet for å nyte et velsmakende hjemmelaget måltid. Slapp av og få øye på reinsdyrene langs de hvite sandstrendene, ørner som sirkler over, rypeorter og annet dyreliv. Ikke glem å se ned i vannet der du vil ha mulighet til å se helt ned til havbunnen. Vannet er krystallklart og tilbyr en uforglemmelig kajakkopplevelse. Denne sommeren er kajakkpadling den beste måten å utforske kysten av Nord-Norge på. Etter å ha nytt en hjemmelaget lunsj med den berømte varme sjokoladen vår på en bortgjemt strand, padler vi tilbake til Senja.

Når bærene modnes, i august, har vi muligheten til å padle til våre favorittsteder for bærplukking.

Book Now

Oppdag selv hvorfor Senja er den topprangerte øya på denne siden av polarsirkelen. Senja er uten tvil den best bevarte hemmeligheten til Nord-Norge. Denne fantastiske øya er utrolig hele året rundt. Se for deg høye, bratte fjell, dype fjorder, krystallklart vann, hvite sandstrender, og et mangfold av daler, innsjøer, elver og øyer. Denne øya gir reisende sjansen til å se nordlyset i vintersesongen og midnattssolen i sommersesongen. Hvis du ser etter noen dager i et nordisk paradis, er dette akkurat det du leter etter. Bli med på nordlysjakt, kajakkpadling, fotturer og turer med truger.

Hvis dette ikke er grunner nok til å sette Senja til toppen av bucketlisten din, så husk at i Senja er sjansene dine for å se nordlyset nesten like høye som i Tromsø. Senja ligger over 69 grader nord, nært hjertet av Nordlysovalen. De som søker etter en arktisk destinasjon som er i ekte urørt villmark og lett å komme seg til, bør ikke se lenger enn til øya Senja.

Check Availability